SmPixie.com - BDSM sex zoznamka a spoločenský portál
- Vyhlasujem že mám viac ako 18 rokov a podľa platných zákonov mám právo pozerať erotické a sexuálne stránky.
- Súhlasím s tým, že stránka je silne sexuálna. Vyhlasujem že sadomazoistické, fetišistické a iné sexuálne fotky, poviedky, videa atď. nevrážajú s mojimy zásadamy.
- Vyhlasujem že som prečítal všetky podmienky užívania. Užívateľské pravidlá a podmienky
- Ak vstupím na túto stránku, tak vyhlasujem že som prečítal užívateľské podmienky a súhlasím s nimi.
igazság szerint ha tudná h mennyi megmozdulás volt azóta h meghalt,érte,az ö emlékére biztos örült volna.pl a multkori thriller tánc a blahán s a deákon vagy más városokban pl stocholm.vagy a mai zombi fesztiválon is lesz amugy az ö emlékére:)
nekem hiányzik.bár nem ismertem személyesen.de azért na.
...Valóban a topik úgy nyittatott, hogy témáját illetően nem illik a site profiljába. Igenám, de ma, amikor már La Toya Jackson a család nevében gyilkosságot kiált világgá, s mikor jól tudjuk, mindannyian "valahogyan" hozzáálltunk, s állunk Jacko-hoz... Akkor miért is ne lenne itt az oldalon belül egy lehetőség, ahol azok az emberek, akiket ez is érdekel túl a BDSM-en,- eszmét cseréljenek akár erről is. Abban persze igaza van azoknak, akik túl távolinak látják a kapcsolatot a kettő közt, de kérdem Én, amúgy, "civilben", túl azon, hogy mind, vagy legalábbis legtöbben a BDSM hívői vagyunk, egész véletlenül nem vagyunk-e emberek is egyben?
A választ mindenki tudja. Dehogynem.
Pixie természetesen azt tesz a topikkal, amit akar, de halkan megjegyezném, hogy ez egy további színfolt az újítások mentén, kreatívan, innovatívan akár így is megközelíthetjük...
A fórum viszont olyan hely ahol mindenki elmondhatja a saját véleményét, tehát a fórum nyitója semmilyen előjogot nem élvez a többi felhasználóval szemben. Nincs olyan hogy ez az én fórumom.
Addig azonban nyitott.
Kedves figyelmességedet köszönjük,de nem feltétlenül tartunk igényt rá a jövőben.
Valóban megétettem, azt amit szeretnél. Bár nehéz elkerülni, hiszen mindenhol ott vagy....
Végre megértetted, mit szeretnék, köszönöm
Mindettől függetlenül én nem megszabni akartam hogy mit tehetsz vagy nem tehetsz, hiszen jogom nincsen hozzá, pusztán célozni akartam arra, hogy aki szelet vet, vihart arat.
Nem is zavarom tovább az általad nyitott /ki tudja hányadik/ topikot.
Csak így tovább!!!!
Igazán megtisztelő a figyelmed, de talán nem kéne megszabnod, hogy mikor és milyen témában nyitok topikot, ez egy nyilvános oldal, és a felvetett témám nem ütközik az oldal szabályaival.
Az hogy szerinted adekvát-e a témaválasztás
az meg teljes mértékben hidegen hagy .
Azt a topikot már végképp nem értettem. Emberek milliói értesülhettek a médiákon keresztül.
Ennek a topiknak a zárását esetleg egyeztesd le a Pixivel. Neki van erre jogosúltsága.
En nyitottam a topikot es most le is zarom.!
Nyugugodjek bekeben.
(nem erzem szüksegesnek tovabb ragozni a dolgot....)
Nem csodálom hogy, kimoderáltak. És utána reggeltől estig ezen hisztizni a cheten, hogy moderáljanak vissza, na az volt a ráadás. Nem értem miért nem tudod elfogadni hogy, ez a vélemény sok embert sérthet itt: Egyrészt Jacko iránti tiszteleténél fogva, vagy csak nem szeretik a kegyeletsértő hozzászólásokat, esetleg Istenbe vetett hitüknél fogva...
EZ a Te velemenyed, de a Vilag maskent gondolkodik es erez...
Tegnap megtörtent a "nyilvanos " bucsuztatasa...(ami olyan volt amilyen),...erröl mar nem akarok vitazni...
En nyitottam a topikot es most le is zarom.
Nyugugodjek bekeben.
Ennyi csak.
Már az is baj ha öszínte az ember?
DE o tényleg egy fáklya volt a sötétben.
http://www.youtube.com/watch?v=latLyAI_mbU
R.I.P. Jacko
Figyellek ám...
Nyugodjék békében.
örülök ennek a fórumnak h megnyitottátok,mert igenis szerintem ö akkora nagyszerü ember,h ez a legkevesebb...:(
Ezzel együtt a rajongók azon álma is szertefoszlott, hogy Jackson a tervezett koncertsorozattal visszatérjen régi fényéhez és ne a közelmúlt botrányai maradjanak meg róla, mint utolsó emlékek.
Nyugodjék békében, egy hajdani, valódi nagy sztárral lettünk kevesebbek....