SmPixie.com - BDSM sex zoznamka a spoločenský portál
- Vyhlasujem že mám viac ako 18 rokov a podľa platných zákonov mám právo pozerať erotické a sexuálne stránky.
- Súhlasím s tým, že stránka je silne sexuálna. Vyhlasujem že sadomazoistické, fetišistické a iné sexuálne fotky, poviedky, videa atď. nevrážajú s mojimy zásadamy.
- Vyhlasujem že som prečítal všetky podmienky užívania. Užívateľské pravidlá a podmienky
- Ak vstupím na túto stránku, tak vyhlasujem že som prečítal užívateľské podmienky a súhlasím s nimi.
whatever: nem gond ha kiirom a nicjet, mert mar tötlte magat:)))
Sok erteleme volt itt lennie:DDDD
Te egy Szent vagy!
Elég!
Utálom a szenteket, mert én sem vagyok az.
Meg is kaptam érte a jutalmam levélben....)
És más is van ugy hogy nem ir helyesen!!
A fogalmazás is szintén másra is vonatkozik!
De tudod majd ezután minden ilyen személynek a privát levelét bemásolom ide vagy nyitok egy topicot és majd akkor láthato lesz hogy nem csak én vagyok a feketebárány!!
Ha más mocskot ír be, akkor mindenkinek kell?:) mert zsolt mondataiból ez veszem ki. Másnak lehet, akkor ő is ír mocskot:) Ez azt hiszem, minősít.
Egy bibliai idézet jut eszembe..."Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa..." Ámen:)
Ha más ír hülyeséget, más folytat személyes vitát, akkor azt is törlöm. Lásd eLora hozzászólásának törlését. Illetve valamikor délelőtt figyelmeztettem Lillan-t is.
Úgy érzem próbálok "igazságos" maradni. Veled szemben is elég elnéző voltam eddig...
Tudom, téged is sokan bántanak. A helyesírásod, a fogalmazásod és az éktelen nagy hülyeségeid miatt.
Lehet,hogy ha nem vétenél ilyen hibákat, akkor kevesebb támadás érne. Javaslom a Firefoxot, automatikus helyesírás ellenőrzés van benne...
A hülye hozzászólásokra nincs ötletem. Talán át kellene gondolni, mit írsz.
zsolt neked ha jól rémlik ez úgy a 200. figyelmeztetés.
Legközelebb 1hónap tiltás a pixieről.
Akkor az a sub 14órára itt van. Ha késne, akkor jön az sms, elnézést, úton vagyok... de megyek!
Magyarországon... Jelentkezik, telefonál, nem jön.
Aztán napokig fel sem lép a chatre. Majd elmondja, hogy ő próbált hívni, de vagy az én telefonom nem volt kapcsolható, vagy neki nem volt térereje, vagy ellopták a telefonját, vagy .... vagy ...vagy ...
Szóval no comment. :)
Israelből, spanyolországból, Írországból, Dániából ide lehet érni hozzám időre.
Baxxus... Pestről nem!
Sajnos Magyarországra ez jellemző.
Ha megnézünk egy Német,Angol, USA BDSM portált, ott a subok tudják hol a helyük. Nincsenek bunkó megnyilvánulásaik. Gyökér hozzászólásaik.Tisztelettel beszélnek egymással, beállítottságtól függetlenül az emberek.
Pedig a NET ott is csak virtuális tér...
Igaz viszont az is, hogy ott minden egyes levélre "illik" válaszolni.
Nincs több hozzáfűznivalóm. Biztosan ők csinálnak valamit rosszul és ez a normális ami itthon megy.
;)
Igen, de én éppen volt VIP tagról beszélek:)
2009. 03. 15. 16:16 még nem gondoltad a bosszúpontozást dedós dolognak...
Igaz, először tőlem kaptad, én pusztán ezzel az összes véleményemet elmondtam rólad, és ez azóta sem változott! Hozzá kell tennem, hogy téged csak a fórumbeli hozzászólásaidból ismertelek meg. Amikor pontoztalak, még csak nem is nekem szóltál be, de nagyon jellemzőek a „mindenki hülye, csak én vagyok okos” replikáid.
Megsértődhetsz, ismét.
Többiektől bocsánatot kérek, de ezt szerettem volna zsolt79 tudomására hozni.
adnak??? :)...es mi az akadalya?
es ma valaszolt..
"kösz, nálam nyalással semmire nem mész :P sajna ennél kevesebbet nem adhattam :)))"
hiaba ha kedves es udvarias vagyok az mar nyalasnak szamit:))))
Miert nem lehet kitenni a nicjet? (hiszen latta, hogy VIP vagyok es tudni fogom, tehat vallaja is ...gondolom en:) ennek a kivalo es nagyszerü URNAK???? annyira megtsztelö pedig, hogy ilyen sokra ertekel:).
- A szabályzat 5. pontja kimondja, hogy tetszés szerint bármilyen tartalmat törölhetek az oldalról előzetes figyelmeztetés nélkül. Ezt a moderátrok is megtehetik.
- A 8. pont kimmondja, hogy a kiemelés (azaz a VIP tagság) díját, az oldal üzemeltetője nem téríti vissza.
A fentiek tekintetében nyugodtan lehet ügyvédhez fordulni, esélytelen, hogy az oldalra nézve bármilyen következménye legyen.
A rossz hír keltése megvalósult, az ezekre szolgáló nickek törlésre is kerültek (melyeket jeleztek/ megtaláltam)
Az eddigi bejegyzések nem kerülnek törlésre, mivel olyan súlyos problémát nem láttam, viszont a téma továbbra is le van zárva.
Szeretném, egyenlőre csak kérni, hogy a fórumot a rendeltetésének megfelelően használjátok, azaz a BDSM-ről, az evvel kapcsolatos dolgokról, eseményekről beszélgessetek, vitatkozzatok rajta. Lehetőleg személyeskedés, mások sértegetése nélkül.
Az ilyen viták kialakulásában ludas az aki szítja, és az is aki óvodás módjára belemegy a kötekedésbe. Viselkedjetek felnőtként. Ha kicsi a probléma, nem kell azonnal 100szorosan lereagálni. Ha nagy a probléma akkor írni kell nekem, és találunk rá megoldást.
Az ez előttieket most nézem át.
A szabály visszavonásig van érvénybe (csak én vonhatom vissza)
5. pontra kiemelten felhívom a figyelmed.
Ha gondolod szívesen megadom az ügyvédem címét, telszámát.
5. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy az oldalon bármilyen tartalmat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljön.
# Ízléstelen viselkedés, politikai provokáció, faji, nemi, vallási vagy bármi nemű diszkrimináció, uszítás, adatvédelem megsértése, hitelrontás, rágalmazás, fenyegetés.
# Hatályos törvényekbe ütköző cselekedet, pl.: Kiskorú behívása a beszélgetésbe, pedofil történetek vagy felkérés pedofíliára, kábítószer használatának népszerűsítése, stb.
Hívd az ügyvéded! Most!
Ezért innentől kezdve, minden Riddick bejegyzést törlök a fórumról.
Van elég másik nicked, amin válaszolhatsz.
hát igen most huzz bele a napi négybe mert hamarosan örülsz majd ha egy is össze jön:D
nyugdíjra gondoltál már?
hajrá öregfiú:)
Lepereg rólam az ilyen szöveg.
Keress valami új módszert:)
Hajrá öregfiú!
... nem túl nagyméretű nemi szerv.
De most rájöttem.
Nem is akarlak:)
A lényeg, látják, hogy csak egy kamu, hiszen senki sem ismeri stb.
Nem azt kell megakadályozni, hogy leszavazz, hanem a nyilvánossággal hiteltelenné tenni a notórikus játékosokat.
Szóval ez még nem gyenge pont, kicsit sem.
Szedd össze magad, ez nem te voltál:)
Meg ez a dicsekedés...
Tudod jól, hogy ezzel csak a 18-20 éves korosztályból, onnan is csak a leggyengébbeket tudod "elvarázsolni".
Vagy azokra hajtasz?:)
A végtelenben meg téged talált a jóöreg csákk?
Ez nekem elég zavaros.
Mistresst még felfogtam, de ezt???
Mistress, nem kapok ki, mert kikapni tőlem szoktak.:) Igen elszámolt, s ott engem talált.:)
További sok sikert!
Egyszer valakitől nagyon kikapsz, meglásd! :)
Tudom tudom... ri dick szent és sérthetetlen. Mint Chuk Norris. Ha jól tudom ő elszámolt a végtelenig. Kétszer is! :)
Még mielőtt megkapom megint a magamét:)
Ha tetszik a lap, akkor írok neki egy levelet.
De ha már van, induljunk ki ebből.
Beszéljünk a lehetséges megoldásokról.
Vegyünk elő már területekről szavazásos példát.
Amikor pl a parlamentben lényeges kérdésben szavaznak, akkor mit akar mindig az érintett oldal?
Nyílt szavazást!
Vállalja mindenki a szavazatát.
Ha meg tudom nézni, ki, kire, mikor, mit szavazott, akkor könyű lemérni annak hitelességét is.
Ez ilyen egyszerű.
A szöveges értékelést támogatom. Ezzel további információkat kapunk a komolyságról.
Mit szólsz hozzá Pixie?
Riddick? hol a gyenge pont?:)
Riddick, mesélj még nekem ezekről az örömökről!
Napi négyszer??? De mi?
Nagyon kíváncsivá tettél:)
Visszaélésre ezeket semmilyen körülmények közt nem használom fel.
amugy ja én is várom:)
unatkozik a kis hülyegyerek.nem baj hagyjuk eljátszik magával:D
glori?:D ez tetszik.
szobabicikli... hm... gyurunk vazzze?:D
akkor szobabicikli:D
örülök h játszottatok:)
Szeretném megismerni az illetőt,hogy a keblemre szoríthassam.(a fiú tag voltam most éppen)
menthetetlenül...